Poštovní adresa: U Borského parku 1213/3, Jižní Předměstí, 301 00 Plzeň
Ředitel: Mgr. Miroslav Široký  Telefon: 377 372 016
Kontakt: Neuvedeno   Telefon: 377 372 016, 377 322 020 (Bendova 22)
Email: m.siroky@hsplzen.cz
WWW: www.hsplzen.cz
Zřizovatel: Kraj
Ubytování: 1050 Kč/měs
Stravování: Neuvedeno 
Cizí jazyky: AJ, NJ
IČ: 00518557
REDIZO: 600009700

nápověda

Obory a zaměření:

IZO 110100204

Obor, zaměření Ukončení
studia
Přijmou
2020/21
Přihl./přij.
2019/20
Přijímací
zkoušky
PLP OZP
Ekonomika a podnikání (Ekonomika a podnikání v potravinářství)
63-41-M/01
Maturitní zkouška
4 roky
30 28/26 ČJ, M  ANO NE
Školné: 0 Kč  
Hotelnictví (Hotelnictví a cestovní ruch)
65-42-M/01
Maturitní zkouška
4 roky
60 134/60 ČJ, M  ANO NE
Školné: 0 Kč  
Pekař (Pekař)
29-53-H/01
Výuční list
3 roky
12 24/11   ANO NE
Školné: 0 Kč  
Cukrář (Cukrář)
29-54-H/01
Výuční list
3 roky
48 113/63   ANO NE
Školné: 0 Kč  
Řezník-uzenář (Řezník-uzenář)
29-56-H/01
Výuční list
3 roky
12 14/12   ANO NE
Školné: 0 Kč  
Kuchař-číšník (Číšník, servírka)
65-51-H/01
Výuční list
3 roky
60 89/52   ANO NE
Školné: 0 Kč  
Kuchař-číšník (Kuchař)
65-51-H/01
Výuční list
3 roky
120 133/88   ANO NE
Školné: 0 Kč  
Nástavby:
Gastronomie (Gastronomie); VYU
65-41-L/51
Maturitní zkouška
2 roky
30 37/30 ČJ, M  ANO NE
Školné: 0 Kč  

Doplňkové informace:

DOD: pá 29. 11. 2019 9:00–17:00 hod. a st 15. 1. 2020 9:00–15:00 hod. Kontaktní pracovníci – Ing. J. Radová a Mgr. J. Holeček (hlavní budova U Borského parku 3), Mgr. R. Machová (odloučené pracoviště Bendova 22). Výuka oborů ŠVP Cukrář, Pekař, Řezník-uzenář a Ekonomika a podnikání v potravinářství probíhá na odloučeném pracovišti – Bendova ul. 22. Výuka oborů ŠVP Hotelnictví a cestovní ruch, Kuchař, Číšník, servírka a ŠVP Gastronomie probíhá v hlavní budově školy – U Borského parku 3, Plzeň. Cena stravování – snídaně 18 Kč, oběd 27 Kč a večeře 2 Kč, celodenní 71 Kč.nahoru