Zavřít

Střední škola a Základní škola, OselceObor: Potravinářská výroba (Cukrářské práce)

Obor, zaměření, kód oboru KKOV Ukončení
studia
Přijmou
2024/25
Přihl./přij.
2023/24
Přijímací
zkoušky
PLP OZP
Potravinářská výroba (Cukrářské práce) 29-51-E/01 Výuční list 3 roky 14 7/5 ANO ANO

Charakteristika oboru

Absolvent se uplatní v potravinářském průmyslu při vykonávání jednoduchých činností, při výrobě potravinářských výrobků, zejména při výrobě cukrovinek a zákusků, jemného pečiva, trvanlivého pečiva nebo při zpracování mléka a výrobě mléčných výrobků apod.

Zobrazit více

Statistiky přijímacího řízení

Počet volných míst Počet přihlášených
2023 14 7
2022 14 9
2021 14 5
2020 14 5
Střední škola a Základní škola, Oselce