Zavřít

Střední škola gastronomie a služeb, Nová Paka, Masarykovo nám. 2

Kontakty na školu

Dny otevřených dveří

DOD: 7. 11. 2020, 11. 11. 2020, 21. 11. 2020, 28. 11. 2020, 5. 12. 2020, 9. 1. 2021, 16. 1. 2021, 20. 1. 2021, 6. 2. 2021, 20. 2. 2021 a 24. 2. 2021. Žáci a žákyně oboru Krejčí jsou finančně podporovány ze strany zřizovatele školy. Od 1. 9. 2019 zaveden nový obor Výrobce potravin (ŠVP Sladovník pivovarník).
Zobrazit více
  • Cizí jazyky AJ, FJ, NJ, RJ
  • Ubytování 1100  Kč/měsíc
  • Stravování 600 Kč/měsíc

Obory a zaměření

Obor, zaměření, kód oboru KKOV Ukončení
studia
Přijmou
2021/22
Přihl./přij.
2020/21
Přijímací
zkoušky
PLP OZP
Hotelnictví 65-42-M/01 Maturitní zkouška4 roky 30 37/33 ČJ,M ANO ANO
Výrobce potravin (Sladovník pivovarník) 29-51-H/01 Výuční list3 roky 15 18/15 ANO ANO
Pekař 29-53-H/01 Výuční list3 roky 12 6/6 ANO ANO
Cukrář 29-54-H/01 Výuční list3 roky 30 59/55 ANO ANO
Krejčí 31-58-H/01 Výuční list3 roky 24 11/11 ANO ANO
Truhlář 33-56-H/01 Výuční list3 roky 30 18/18 ANO ANO
Kuchař-číšník 65-51-H/01 Výuční list3 roky 60 69/64 ANO ANO

Podrobné informace o škole