Obor, zaměření, kód oboru KKOV | Ukončení studia |
Přijmou 2022/23 |
Přihl./přij. 2021/22 |
Přijímací zkoušky |
PLP | OZP |
---|---|---|---|---|---|---|
Pekař 29-53-H/01 | Výuční list3 roky | 30 | 6/6 Statistika | ANO | NE | |
| ||||||
Cukrář 29-54-H/01 | Výuční list3 roky | 30 | 57/30 Statistika | ANO | NE | |
| ||||||
Kuchař-číšník 65-51-H/01 | Výuční list3 roky | 120 | 66/66 Statistika | ANO | NE | |
| ||||||
Nástavby: | ||||||
Gastronomie; VYU 65-41-L/51 | Maturitní zkouška2 roky | 30 | 32/30 Statistika | ČJ, M, PO | NE | NE |
Střední odborné učiliště společného stravování má v gastronomických oborech sedmdesátiletou tradici.
Výuka gastronomických oborů na naší škole probíhá podle školního vzdělávacího programu s názvem „Gastronomické služby“. Tento program zahrnuje následující obory vzdělání:
Délka studia: 3 roky v denní formě vzdělávání, 1 rok v denní formě vzdělávání ve zkráceném studiu pro absolventy oborů vzdělání ukončených maturitní zkouškou. Studium je ukončené závěrečnou zkouškou, dokladem o ukončení je vysvědčení o závěrečné zkoušce a výuční list. Dosažený stupeň vzdělání: střední vzdělání s výučním listem.
Nástavbové studium, délka studia: 2 roky v denní formě vzdělávání pro absolventy učebního oboru kuchař-číšník, ukončeného závěrečnou zkouškou. Studium je zakončeno maturitní zkouškou, dokladem o ukončení je vysvědčení o maturitní zkoušce. Dosažený stupeň vzdělání: střední vzdělání s maturitní zkouškou.
(pouze v denní formě vzdělávání):
Chloubou naší školy je každoroční pořádání mezinárodní přehlídky středních odborných učilišť GASTRO PODĚBRADY. Soutěž v oborech kuchař, číšník, cukrář a barman se těší veliké oblibě jak u samotných soutěžících, tak u široké odborné i laické veřejnosti.
Pravidelně pořádáme dny otevřených dveří a účastníme se prezentací škol v Nymburce, Kolíně a Kutné Hoře.
Veškeré další informace Vám rádi poskytneme při návštěvě naší školy, nebo prostřednictvím níže uvedených kontaktů.
Přijďte mezi nás!