Zavřít

Střední průmyslová škola potravinářství a služeb PardubiceObor: Technologie potravin; VYUOborová skupina: Nástavby technické

Obor, zaměření, kód oboru KKOV Ukončení
studia
Přijmou
2024/25
Přihl./přij.
2023/24
Přijímací
zkoušky
PLP OZP
Technologie potravin; VYU 29-41-L/51 Maturitní zkouška 2 roky 40 37/32 ČJ, M ANO ANO

Charakteristika oboru

2 leté denní – pro vyučené v oboru Pekař, Cukrář, Kuchař - Číšník, Výrobce potravin (Mlynář, Pečivář, Perníkář, Cukrovinkář). Studijní program je koncipován tak, aby umožňoval rozšíření a prohloubení znalostí a dovedností získaných v tříletém učebním oboru. Absolvování této formy studia zvýší možnost uplatnění na trhu práce.

Podmínky přijetí

Uchazeči budou přijímáni na základě vykonání jednotné přijímací zkoušky složené z testů z českého jazyka a matematiky, a výsledků vzdělávání na střední škole. Zdravotní způsobilost je nutné doložit lékařským potvrzením.

Způsob ukončení a certifikace

maturitní zkouška, vysvědčení o maturitní zkoušce

Další možnosti studia

Absolventi tohoto oboru mohou ve studiu pokračovat na vysoké, popř. vyšší odborné škole.

Zobrazit více

Detail oboru se statistickými informacemi

Jaké byly šance na přijetí v minulých letech? Jak úspěšní byli studenti u maturit?

Nahlédněte, jaké informace můžete získat?

Pro zakoupení statistických informací se přihlaste
Nákupem za 1 kredit získáte přístup ke statistickým informacím o jednom vybraném oboru u jedné školy po dobu 12 měsíců od zakoupení.
Aktualizace: každoročně v X. měsíci
Střední průmyslová škola potravinářství a služeb Pardubice
  • Reklama