Absolvent umí vykonávat odborné činnosti provozní, marketingové a řídicí. Ovládá práce v oblasti technologie přípravy pokrmů, obsluhy, manažerské činnosti a hotelového provozu. Výuka je spojena s odbornou praxí, kde žáci získají profesní znalosti z hotelového provozu
Uplatnění absolventů v praxi
Absolvent se uplatní ve službách stravovacích, ubytovacích, informačních
a službách cestovního ruchu.
Přijímací řízení
V souladu s platným systémem přijímacího řízení.
Kritéria přijímacího řízení zveřejněna na webových stránkách školy.
Lékařské potvrzení, že uchazeč nemá pro studium oboru zdravotní omezení.
Praxe
Odborné znalosti získá v oblastech hotelového provozu, gastronomických, ekonomických a účetních. Praxe je zařazena do všech ročníků studia.
Podpora studentů/stipendia
V průběhu studia mohou žáci získat europas v případě účasti na zahraniční stáži.
Možnosti dalšího vzdělávání
Absolvent je připraven ke studiu na vysoké škole.